pcs
Remove

There are no items in your cart.

Unable to change the contents of the shopping cart, contact the seller.


Tietoja Tarvikehausta (This information is only available in Finnish)

tarvikehaku.fi on Suomen laajin tarvikeosien sivusto. Nettikaupasta voi etsiä ja tilata varaosia maan johtavien autopurkamoiden ja käytettyjen varaosien myyntiliikkeiden ylläpitämästä varaosatiedostosta - helposti ja nopeasti. Sivustolta löytyy laaja valikoima tarvikeosaa, tarjoamme myös nopeat toimitukset. Sivustoa ylläpitää Varaosa-alan yhdistys ry.

Varaosa-alan yhdistys ry

Vuonna 1998 perustetun Varaosa-alan Yhdistys ry:n tehtävä on edistää purettujen autonosien uudelleenkäyttöä. Purkuosat toimivat auton käypään arvoon nähden sopivan hintaisina varaosina. Niiden käyttö myös kolarivaurioiden korjauksessa on perusteltua, ettei korjaus tulisi kannattamattomaksi ja johtaisi auton lunastukseen. Toisin sanoen, meidän toimintamme on EU direktiivin 2000/53/EY mukaista.

Yhdistyksen jäsenpurkamot ovat johtavia, kotimaisia autopurkamoita. Jäsenpurkamoilla on myynnissä myös muutaman vuoden ikäisistä, vähän ajetuista autoista purettuja varaosia, jotka usein ovat uuden varaosan veroisia.

Yhteystiedot:
Varaosa-alan Yhdistys ry
Jörgen Härmälä
Åsbackantie 194
68810 ALA-ÄHTÄVÄ
Y-tunnus: 1590160-2
VAT: FI15901602
E-laskut: 0037 1590 1602
BIC: OKOYFIHH

Yhdistyksen toiminnanjohtaja: Jörgen Härmälä, puh. 050 592 1001, jorgen.harmala (at) voh.fi
Yhdistyksen puheenjohtaja: Lasse Eriksson, puh. 040 056 1656, lasse.eriksson (at) erikssons.fi

Muuta:
Koko Tarvikehaku.fi-sivusto on tekijänoikeuslain mukaan suojattu eikä sitä saa kopioida. Tekijänoikeuden omistaa Varaosa-alan Yhdistys ry, yhdistyksen jäsenet sekä Bildelsbasen Nordic AB, joka myös toimii sivuston operaattorina. Linkki osoitteeseen: http://www.bildelsbasen.se/

© Copyright 2018 Varaosa-alan Yhdistys ry.